FARM2021 Zsolti Jolly MKM 1000x100

A járványügyi helyzet miatt az idei Kábel Konvergencia Konferenciát egy későbbi időpontra halasztották a szervezők. Addig is elindították online videó-sorozatukat.

Az előadásokon a legfontosabb szakmai és technológiai újdonságokról, termékekről, és az azokat érintő fejlesztésekről szólnak. Május 14-én Pápista Ákos az Equicom Kft színeiben, a DOCSIS 3.1 méréstechnikáját mutatta be egy Webex előadás keretében. Május 28-án Pester Attila a Finn Teleste képviseletében a HFC Technics vendégelőadójaként ismertette a cég új generációs nagysebességű fejállomás platformját, a Luminato 4x4-et. Június 11-én Szimatot fogunk! címmel szintén Pápista Ákos mutatta be az Effigis CPAT szivárgásmérő rendszer legfőbb tulajdonságait és működését.

FÉNYes lehetőségek az ASTRO kínálatában – ez a címe a június 25-i Webex előadásnak, melyen Németh László, a HFC Technics szakembere ismerteti az ASTRO optikai portfólióját és újdonságait. 

A szervező HFC Technics és az Equicom a háttérben folyamatosan azon dolgozik, hogy amint a szabályozás lehetővé teszi, megrendezzék a 2020-as KKK-t.