Szeptembertől jelentősen tovább bővül az Atmedia online portfóliója, miután újabb, elsősorban férfi olvasókat elérő, videójátékokra és a tech szektor híreire szakosodott portálcsalád jelenik meg a multimédiás kereskedőház kínálatában. A hirdetők szeptember elsejétől a Gamestar, a PC World, a Computerworld és a Puliwood felületeit kizárólag ennél a kereskedőháznál érik majd el.

Az Atmedia online üzletága idén jelentős gaming- és filmpiaci hírekre szakosodott portfóliót épített. Év elején érkezett az Atmediához az egyik nemzetközi piacvezető portál (IGN.hu), tovább erősítve a 2019-ben csatlakozott, MAFAB által kínált tartalmakat, majd idén szeptember elsejétől további 4 meghatározó weboldal reklámértékesítését kezdi meg a vállalat.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetője elmondta: „Online portfóliónk már eddig is sokszínű videós- és display inventory-val rendelkezett, és örülünk a bővülésnek, és várjuk a Project029 magazincsalád érkezését. Az utóbbi időben azt tapasztaltuk, hogy nemzetközi téren jelentősen megnőtt az e-gaming tartalmak iránti kereslet, és várhatóan ez lesz a hazai piac jellemzője is. Ráadásul a Gamestar és a Computerworld saját videós tartalmai illeszkednek vállalatunk stratégiájába, a jogtiszta videós inventory-ra épülő értékesítésbe, és erősödünk a férfiasabb célcsoportok elérésében is.”