Az AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI CNE), valamint az Antenna Hungária Zrt. sok évre kiterjedő, hosszú távú megállapodást kötöttek, amelynek köszönhetően 2020. szeptember 6-tól a televíziós társaság valamennyi csatornája bekerül a megújuló MinDig TV Extra kínálatába.

A megállapodás két szempontból is mérföldkőnek számít: egyrészt az AMCNI CNE teljes csatorna-portfóliója ezzel minden nagyobb hazai szolgáltató kínálatában elérhető (ami több mint 3 millió háztartást jelent), másrészt, valamennyi csatorna műsora több eszközről is követhető lesz, szintén szeptember 6-tól.

Az új megállapodás révén az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjában megduplázódik az AMCNI CNE csatornáinak a száma: újdonságként a Minimax, a JimJam, a Sport2, a Filmcafé, a Film Mánia, valamint a CBS Reality és az Extreme Sports csatornák kerülnek be.

Az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatásában megtörtént a DVB-T2-es platformra való átállás. Az ezzel bevezetett legmodernebb technológia lehetőséget ad arra, hogy az előfizetők igényeit olyan integrált média platformmal tudjuk kiszolgálni, amely a hagyományos digitális földfelszíni televíziós műsorokat internet-alapú kínálattal egészíti ki. Az Antenna Hungária korszerű dekóderekkel látta el előfizetőit, ősztől pedig további HD-minőségű csatornák is megjelennek, megújul a fizetős kínálat, és még rugalmasabb előfizetői konstrukciók állnak ügyfeleik rendelkezésére.