TV2 BalatonA korábbi Kiwi gyerekcsatorna augusztus 17-től TV2 Kids néven kínálja a legnépszerűbb meséket, augusztus 24-től formabontó gasztro-realityvel és nagy kedvencekkel indítja az őszi szezont a médiavállalat, jövőre pedig Doktor Balaton címmel új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a TV2.

Az őszi szezont a Mintaapák legújabb epizódjaival, egy formabontó, vadonatúj gasztro-realityvel, a Love Bistroval, az ország legnagyobb házibulijával, a Sztárban Sztárral és a tavasszal bemutatkozó, közönségkedvenc Bödörékkel indította el a TV2 az augusztus 24-ei héten. Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro. A formabontó műsorban nem csak a recepteké, hanem a párkapcsolatoké lesz a főszerep, ugyanis a párok közötti együttműködés, és a munkamegosztás legalább olyan fontos szerepet kap majd, mint a feladatok kivitelezése, mindez igazán könnyed, humoros formában.

A TV2 új napi sorozatának középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A Doktor Balaton című dramedy (a dráma és a vígjáték elemeit ötvöző történet) forgatása már el is kezdődött, a történet helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes. A képzeletbeli település új háziorvosa Dr. Balla-Tóth András, elkötelezett, hivatásának élő missziós orvos, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszerít egy kis kitérőre.
„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb, nagyszabású sorozatot jelenthetünk be. A Doktor Balaton nagyszerű színészekkel kezdte meg a forgatást, és abban biztosak vagyunk, hogy a nézők hamar szívükbe zárják a történet szereplőit, hiszen a szerelmi szálaktól kezdve a humoros jeleneteken át a váratlan fordulatokig minden lesz ebben a sorozatban" – árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az új napi televíziós sorozat fejlesztője és gyártója a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez. A szériát 2021 tavaszán láthatják majd a nézők a TV2 képernyőjén.