Teljesen megújult otthoni vezetékes portfóliót kínál ügyfeleinek a Vodafone augusztustól. A Vodafone Home a szolgáltató első, már konvergens szolgáltatóként kialakított ajánlatai lehetővé teszik, hogy az ügyfelek minden eddiginél jobban saját igényeikre szabhassák csomagjaikat. A megújult szolgáltatáscsomagok fókuszában a tévés kínálat újragondolása áll, de az ország több területén, akár 1000 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

A Vodafone Magyarország a UPC-vel való egyesülése óta folyamatosan azon dolgozik, hogy a két vállalat ajánlatait egységesítve átfogó és minden ügyféligényt kielégítő szolgáltatáscsomagokat hozzon létre. Ehhez kapcsolódnak az augusztusban bemutatott otthoni csomagok is, amelyek lehetővé teszik, hogy az ügyfelek egy kézből kapjanak internetet, televíziós, valamint vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatást – mindezt egyszerűbb ügyintézés és további kedvezményes ajánlatok mellett. Ráadásul a szolgáltatások teljes harmonizálásának és eggyé integrálásának részeként mostantól minden ügyfélnek lehetősége van – már a volt UPC-s szolgáltatási területeken is – csomagtól függetlenül a digitális TV Comfort és Premium előfizetések mellé Vodafone TV platformra váltani, ezzel is emelve az otthoni szórakozás élményét.

Révész Balázs, a Vodafone Lakossági Szolgáltatások Üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a felhasználói szokások átalakulása és a megnövekedett kapcsolattartás iránti igény a szolgáltatókat is új kihívások elé állítja: „Az okostelefonunknál már megszokhattuk, hogy alkalmazkodik az igényeinkhez és a saját képünkre formálhatjuk. Az új vezetékes ajánlataink ugyanezt a személyre szabottságot képesek biztosítani a felhasználók számára: a hagyományos otthoni csomagokkal szemben, a megújult Home portfólió legnagyobb előnye, hogy az ügyfelek olyan szolgáltatásokat választhatnak csomagjaikba, amelyekre ténylegesen szükségük van, így még inkább megfelelhetünk egyedi igényeiknek” – tette hozzá Révész Balázs.