FARM2021 Zsolti Jolly MKM 1000x100

Új külsővel, kényelmi funkciókkal ellátott, felhasználóbarát felülettel és személyre szabott ajánlómotorral várja a nézőket a TV2 Csoport új online platformja, a TV2 Play .

A könnyen kezelhető videós felületen a tévétársaság számos saját gyártású produkciója, sorozata és folyamatosan frissülő nemzetközi filmek, valamint az aktuális tévéképernyőn futó műsorokhoz tartozó extra tartalom is elérhető, az ajánlómotornak köszönhetően pedig kifejezetten az adott felhasználó számára érdekes videókat ajánl majd a rendszer.

A hazánkban is egyre erősebb on-demand keresletre reagálva dolgozta ki a TV2 Csoport a 2021 februárjától elérhető TV2 Play szolgáltatást (tv2play.hu), amely felhasználóbarát fejlesztésének köszönhetően könnyen használható bármelyik korosztály számára. A videókoncentrált kialakításnak köszönhetően a felhasználók akár egy kattintással is megtalálhatják a megnézni kívánt tartalmat, és regisztráció után elérhető extra funkciók pedig tovább fokozzák a fogyasztói élményt.

A főcsatorna mellett a kábelportfolió műsorainak jelentős része is elérhető lesz a TV2 Play segítségével. A felület mindenki számára ingyenes, regisztráció esetén pedig személyre szabható profilt hozhat létre a felhasználó.

(A hazai médiaszolgáltatók nemlineáris megoldásairól részletes összeállítás jelenik meg a Média-Kábel-Műhold 2021. március-áprilisi számában.)