A januárban bevezetett új csatornák ráadásaként március második felében újabb tartalmakat hoz a Direct One TV-szolgáltató az előfizetői számára ingyenesen elérhető Direct Now applikációba.

Az eddigi NatGeo videótár mellett már az AMC, a JimJam illetve a Minimax közkedvelt sorozatai is megjelennek a kínálatban. Az elérhető részek időről időre frissülnek az appban. A Direct One felnőtt nézőiről sem feledkezett meg, hiszen az AMC egyik amerikai thriller sorozatának, a NOS4A2 2. évadjának az összes epizódja is megtalálható az applikációban egészen április 8-ig.

A Direct Now alkalmazással az előfizetők bárhol és bármikor élvezhetik kedvenc tartalmaikat családtagjaikkal közösen, hiszen egyidejűleg 5 különböző eszközön követhető akár 5 különböző élő televízióadás, sőt beállítható az interaktív műsor-emlékeztető is, így egyetlen családtag sem marad le a kedvencéről. Bizonyos műsorok 7 napig is visszajátszhatóak és újraindíthatóak.

A felhasználók bármilyen internetkapcsolattal rendelkező hordozható okoseszközön akár útközben is mozizhatnak, ugyanis 91 lineáris csatorna programkínálata érhető el az app segítségével. A Direct Now applikáció változatlanul megtalálható a Samsung, LG, Panasonic okostévéin, valamint olyan népszerű márkák okos-tévékészülékein is, mint a Sony vagy a Philips.