FARM2021 Zsolti Jolly MKM 1000x100

Két kutatás is készült az elmúlt időkben, amelyekből kiderül, hogy Telekom és a Vodafone is a vonzó és szerethető munkahelyek közé tartozik.

A PwC Magyarország évente átfogó kutatást végez annak érdekében, hogy feltárja a legfontosabb munkahely-választási tényezőket. A felmérés eredményeként – immár negyedik éve – ismét a Magyar Telekom nyerte el a Legvonzóbb Munkahely Díjat, a Vodafone Magyarország pedig a harmadik legvonzóbb munkáltató a hazai telekommunikációs vállalatok között.

A DreamJo.bs, az egyik legfontosabb újgenerációs állásportálja ötödik alkalommal hirdette meg a Szerethető Munkahelyek díjat, ahol idén is azokat a cégeket jutalmazták, amelyeket a szavazók a legvonzóbbnak találtak. Negyedik alkalommal választották be a TOP35 szerethető nagyvállalat közé a Vodafone Magyarországot, az idén a társaság elnyerte az Employer Branding különdíjat is a nagyvállalati kategóriában. A szakmai zsűri döntése alapján a kiemelkedő munkáltatói márkaépítésért járó Employer Branding különdíjat is a szolgáltató vihette haza.

A TOP 185 cég között szerepel Magyar Telekom is.

 

 

Tisztelt Látogató!

25 év telt el azóta, hogy megszületett a Média-Kábel-Műhold, a profiljában első és mindmáig egyetlen szakmai folyóirat. Negyedszázad elteltével a kiadó úgy döntött, befejezi munkáját. A lap a jövőben már nem jelenik meg, és az idén, 2021 végén ez a weboldal is megszűnik.

Eddigi tevékenységünk összefoglalásaként a kábeltelevíziózás hazai történetét feldolgozó jubileumi kiadványt jelentettünk meg. A 220 oldalas kötetben az elmúlt 25 év legfontosabb eseményeit és eredményeit foglaljuk össze a lapban megjelent cikkek alapján. Hűséges előfizetőinknek és a kiadványt előzetesen megrendelő partnereinknek már eljuttattuk a kötetet. (Ebből ízelítőül itt látható néhány oldal.) 

Köszönjük eddigi megtisztelő figyelmüket.

A szakma minden szereplőjének sok sikert kívánunk a következő 25 évre!

 MKM25 Borito