FARM2021 Zsolti Jolly MKM 1000x100

November elején indult el az Atmedia saját fejlesztésű platformja, a Podpad.hu, amely új piaci podcast gyűjtőoldalként jogtiszta és exkluzív tartalmat kínál. A felületen hetente illetve részben naponta frissülő tematikus podcastok valamint streamelt rádióadások a felhasználók számára ingyen érhetőek el idén online verzióban, és jövőre applikáción keresztül is.

A Podpad.hu szolgáltatással a vállalat célja, hogy a hazai podcast piac legszélesebb jogtiszta tematikus kínálatát építse fel a média partnerek és a független podcasterek befogadásával. A kereskedőház azért döntött a termékfejlesztés mellett, mert egyértelműen látszott a gyűjtő podcast platform iránti piaci igény. Az NRC kutatása szerint Magyarországon jelenleg 800 ezer felhasználó hallgat hetente, közülük 250 000-en pedig naponta adásokat. A tartalomkínálat is jelentős, 300-nál több olyan aktív podcast érhető el, amely legalább hetente frissül.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési vezetője elmondta: „Látva ennek a piaci szegmensnek a gyors fejlődését, népszerűségét, úgy véljük, hogy most érdemes olyan podcast gyűjtő weboldallal megjelennünk, amely kiemelkedően széles tartalmi portfóliót és áttekinthető kínálatot biztosít a felhasználók számára.”

A kínálat folyamatosan bővül, jön az egészséges életmód, az autós illetve a tudomány és történelem témák, miközben a felületen már streamelt rádiós tartalmak valamint az online rádiók linkjei is megtalálhatóak. A Podpad.hu ingyen elérhető, regisztráció után az érdeklődők saját műsorlistát szerkeszthetnek maguknak, bejelölhetnek számukra érdekes tartalmakat, és ha nincs idejük végighallgatni a műsort, akkor bármikor ott folytathatják, ahol abbahagyták.

 

 

Tisztelt Látogató!

25 év telt el azóta, hogy megszületett a Média-Kábel-Műhold, a profiljában első és mindmáig egyetlen szakmai folyóirat. Negyedszázad elteltével a kiadó úgy döntött, befejezi munkáját. A lap a jövőben már nem jelenik meg, és az idén, 2021 végén ez a weboldal is megszűnik.

Eddigi tevékenységünk összefoglalásaként a kábeltelevíziózás hazai történetét feldolgozó jubileumi kiadványt jelentettünk meg. A 220 oldalas kötetben az elmúlt 25 év legfontosabb eseményeit és eredményeit foglaljuk össze a lapban megjelent cikkek alapján. Hűséges előfizetőinknek és a kiadványt előzetesen megrendelő partnereinknek már eljuttattuk a kötetet. (Ebből ízelítőül itt látható néhány oldal.) 

Köszönjük eddigi megtisztelő figyelmüket.

A szakma minden szereplőjének sok sikert kívánunk a következő 25 évre!

 MKM25 Borito