Discovery A felfedezes izgalmaA felfedezés izgalma köré építette tavaszi programjait a Discovery Channel. Hazánkban első alkalommal látható az Aranyláz a Bering-tengeren és a Dynamo – varázslat a világ körül, míg a rajongók az új évadban is nyomon követhetik a Viharvadászok kalandjait Amerikán keresztül.

Az amerikai kábeltévés listákat a Discovery Channel két műsora vezeti: az Aranyláz a Bering-tengeren a péntek esti kábeltévés műsorsávban rövid idő alatt a második helyre ugrott, kicsivel lemaradva az immár második évadát élő Aranyláz Alaszkában sorozatától. Az aranyvadászok életét bemutató realityk hetekig őrizték vezető helyüket a toplistákon. A magyar nézők az amerikaiakkal szinte egy időben már itthon is követhetik a kincsvadászok kalandjait.

A Viharvadászok korábbi évadaiból már jól ismert Reed Timmer extrém meteorológus, Sean Casey IMAX filmeket készítő operatőr és Tim Samaras veterán viharvadász ismét hatalmas tornádók nyomába ered. Vadonatúj eszközökkel próbálják becserkészni a legnagyobb viharokat: Casey megpróbál idén 3D-ben forgatni a tornádókról.

A tengerentúlon már óriási népszerűségnek örvendő brit bűvészt és hollywoodi sztárokból álló rajongóit mutatja be a Dynamo – varázslat a világ körül c. négyrészes sorozat. A 28 éves bűvész mindenkit lenyűgöz, akivel találkozik, legyen az Wayne Rooney vagy Robbie Williams.