A család folytatja Fojt István munkáját

PRcsop2A kábelszakma egyik legismertebb szereplője 2011 telén hunyt el, a semmiből mintegy húsz év alatt felépített Fojt-birodalmat négy gyermeke örökölte meg, akik édesapjuk szellemiségét követve szeretnék irányítani a céget. A következő években nem csak műszaki beruházásokat terveznek, a szolgáltatási kínálatot is bővítik és modernizálják.

A négy Fojt-testvér közül három (a legkisebb jelenleg még tanulmányait folytatja) vette át ez év áprilisától a PR-TELECOM vezetését. Az új igazgatóságot tehát Szunyoghné Fojt Marina, Fojt Norbert és Fojt Zoltán alkotja, akik az elmúlt hónapokban nagy lelkesedéssel vágtak bele a munkába. Nem outsiderként kerültek a kábelszakmába, valamilyen területen mindannyian dolgoztak már édesapjuk cégénél, így tapasztalataikat felhasználva szeretnék folytatni azt, amit Fojt István elkezdett. A feladatok ellátásában, a beruházások, fejlesztések megvalósításában segítségükre vannak az egyes területekért – informatikai, műszaki, stratégiai, kommunikációs, pénzügyi – felelős igazgatók is, akik javaslataikkal segítik a vezetőket.

„A PR-TELECOM-ot arról ismerik a kábelszolgáltatók, hogy mindig élen járt az újdonságok bevezetésében, ez a cél lebeg a mi szemünk előtt is, és ennek szellemében készítettük el a rövid, közép-, és hosszú távú terveinket is. Túl vagyunk az átadás-átvételen, megtörtént a cég belső átszervezése, így nekiláttunk terveink megvalósításának” – fogalmaztak a testvérek, melyek közt kiemelt hangsúlyt kapott a hálózatok korszerűsítése, a szolgáltatások fejlesztése...

(A teljes cikk a Média-Kábel-Műhold 2014. július-agusztusi számában olvasható.)