2015. január 14-től David Blunck az Invitel Távközlési Zrt. vezérigazgatója, aki David McGowant váltja ebben a pozícióban.

A 48 éves szakember 2012 szeptembere óta az Invitel pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett, korábban vezető pénzügyi tisztségeket töltött be Európa és az Egyesült Államok távközlési-, pénzügyi- és légiközlekedési ágazataiban.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam az Invitel csapatának vezetésére egy olyan időszakban, amikor folytathatjuk társaságunk sikeres stratégiájának megvalósítását. A lakossági szegmensben továbbra is a minőségi televíziózást középpontba helyező szolgáltatáscsomagokkal, a vállalati szegmensben pedig a teljes körű infokommunikációs megoldásokra fókuszáló szolgáltatási portfólióval kívánunk jelen lenni” – fogalmazott David Blunck, az Invitel új vezérigazgatója.

Nikolaus Bethlen, az Invitel anyavállalatának (Magyar Telecom BV) elnöke köszönetét fejezte ki a távozó vezérigazgatónak, David McGowan-nek, és hozzátette: „David McGowan vezetői munkájának köszönhetően az Invitel jó úton halad a működési kiválóság és a pénzügyi stabilitás felé. David Blunck irányításával az Invitel tapasztalt menedzsmentjének minden lehetősége megvan arra, hogy az eddigi üzleti és piaci eredményekre építve sikerrel folytassa a megkezdett munkát.”

David Blunck 2008 óta dolgozik Magyarországon. Az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően a Brokernet Csoport pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett, korábban pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be a Colt Technology Services, a Delta Air Lines és az American Airlines cégeknél az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. David Blunck egyetemi tanulmányait a Georgetown Egyetemen (USA) folytatta, majd az Indiana Egyetemen (USA) szerzett MBA fokozatot. Magyar-amerikai kettős állampolgár, folyékonyan beszél magyarul.