FARM2021 Zsolti Jolly MKM 1000x100

Immár 6. alkalommal rendezték meg a Kábel Konvergencia Konferenciát, az EQUICOM Méréstechnikai Kft. és HFC Technics Kft. közös fórumát.

A szervezők fő célkitűzése egy olyan szakmai fórum megteremtése, ahol a kábeltelevíziós piaci szereplők meg tudják osztani egymással tapasztalataikat, valamint betekintést nyerhetnek a jövő trendjeibe. A rendezők büszkék, hogy a hazai piac szereplői mérettől és konkurens viszonyoktól függetlenül nagy létszámban képviseltetik magukat, így elmondható, hogy a konferencia mára a legfontosabb hazai szakmai rendezvénnyé nőtte ki magát. A kimagaslóan nagy érdeklődés és a bemutatott technológiák, megoldások sokasága indokolttá tette az esemény két napban történő megrendezését.

A konferencia mottója „2020, a szabadság határa”, ami egyrészt a Szupergyors Internet Program (SZIP) határidejére, másrészt a 2020. szeptember 6. után esedékes, LTE700 frekvenciákon történő új szélessávú mobil szolgáltatások bevezetésének KTV szolgáltatókat érintő következményeire utal.

(A teljes cikk a Média-Kábel-Műhold 2019. július-augusztusi számában olvasható.)

 

 

Tisztelt Látogató!

25 év telt el azóta, hogy megszületett a Média-Kábel-Műhold, a profiljában első és mindmáig egyetlen szakmai folyóirat. Negyedszázad elteltével a kiadó úgy döntött, befejezi munkáját. A lap a jövőben már nem jelenik meg, és az idén, 2021 végén ez a weboldal is megszűnik.

Eddigi tevékenységünk összefoglalásaként a kábeltelevíziózás hazai történetét feldolgozó jubileumi kiadványt jelentettünk meg. A 220 oldalas kötetben az elmúlt 25 év legfontosabb eseményeit és eredményeit foglaljuk össze a lapban megjelent cikkek alapján. Hűséges előfizetőinknek és a kiadványt előzetesen megrendelő partnereinknek már eljuttattuk a kötetet. (Ebből ízelítőül itt látható néhány oldal.) 

Köszönjük eddigi megtisztelő figyelmüket.

A szakma minden szereplőjének sok sikert kívánunk a következő 25 évre!

 MKM25 Borito