Pixelek és technológiák randevúja

Idén az Amszterdamban szeptember 13-18. között megrendezett 51. IBC kiállítás és konferencia ismét a televíziós szakemberek legnagyobb seregszemléje volt – csak másként.

world cup web2Szabadtéri csúcstechnológiai tesztlaboratórium

A futball már régóta egy olyan szórakoztatóipari ágazat, amely milliárdos nézősereget ér el, és természetesen dollár-milliárdokat is mozgat meg világszerte. Így nem csoda, hogy az idén június 14. és július 15. között Oroszországban megrendezett 21. FIFA Labdarúgó VB a technológiai innováció egész arzenálját felvonultatta.

az új sugárzási technológiák jegyében

Április 9-12. között rendezte meg hagyományosan Los Angelesben az amerikai műsorszolgáltatók szövetsége (National Association of Broadcasters – NAB) a NAB Show 2018-at, ami méltán tekinthető az audiovizuális ipar csúcsrendezvényének.

IBC 3Amszterdamból jelentjük

Az amszterdami RAI kiállítási központban ez év szeptemberében is megrendezték a nemzetközi IBC szakkiállítást és konferenciát. A rendezvényen több mint 55 ezer látogató vett részt, ez még a tavalyi rekordot is túlszárnyalja.

NAB4bA NAB Show az amerikai műsorszórók szövetségének (National Association of Broadcasters) hagyományosan Los Angelesben megtartott nemzetközi rendezvénye, amelyen a műszaki és szabályozási kérdések mellett az ágazat egyéb területei, például a kiberbiztonság vagy a tárgyak internete is terítékre kerülnek. Cikkünk az idén április 11-16. között megrendezett konferenciáról és bemutatóról ad rövid áttekintést.

IBC2Az amszterdami IBC, amelyre idén szeptember 11-16. között került sor, megkerülhetetlen és kihagyhatatlan esemény mindazok számára, akik a jövő elektronikus médiáinak, szórakoztató technológiáinak vagy csak magának a tartalomnak a létrehozásában, menedzselésében és továbbításában érdekeltek, ilyen területen dolgoznak.