SZSZL2021 banner 1000x100 

A Media Connection Kft. 1996-ban alakult, mint az egyetlen magyarországi kábeltelevíziós szaklap, a Média Kábel Műhold kiadója. A cég közel egy évtizedes kábelpiaci ismereteinek és szakmai kapcsolatainak köszönhetően mára - túlnőve a lapkiadói szerepkörön - egyfajta szakmai műhellyé vált. A Média Kábel Műhold szaklap megjelentetésén túl a Media Connection Kft. tevékenységének részét képezi ma már a konferenciaszervezés, a szakmai kiadványszerkesztés, és a kábeltévés kérdésekkel foglalkozó internetes oldalak és hírlevél működtetése.

Honlapunk a Média Kábel Műholdhoz hasonlóan egyedülálló, kifejezetten a kábelszakma számára kínál hasznos, friss és érdekes információkat. Az internetes megjelenést a cég tevékenységének bemutatásán túl szeretnénk kihasználni arra, hogy - áthidalva a nyomtatott újság terjedelmi korlátait - nagyobb tanulmányokat, részletesebb elemzéseket és az újságban nem közölt írásokat is megjelentessünk ezen a felületen.

Ajánljuk a hazai kábelhálózatokon megtalálható vagy azokra bekerülni vágyó csatornák képviselőinek, döntéshozóknak, kábeltévés eszközök gyártóinak és forgalmazóinak, kutatóknak, egyetemi hallgatóknak valamint újságíróknak!

Tevékenységeink:

 

  • Média Kábel Műhold
  • Konferencia
  • Kiadványok
  • Hírlevél

 

Főszerkesztő:
Herbert Zsuzsa

Szerkesztő:
Galvács László

Média Connection Kft.
1137 Budapest, Katona J. u. 28.
T/F: +36-1-349-30-14
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Média Kábel Műhold legfrisebb számának tartalmát itt nézheti meg.